nedeľa 13. júna 2010

Plnou vaňou vpred

Sobota bola volebným dňom. Ale nie len to som mal na pláne. Dôležitým činom bolo aj dostať vaňu z kúpeľne. Ako som aj predpokladal, nebolo to ľahké.

Ráno sme začali vo volebných miestnostiach. Potom sme sa pustili do demolácie kúpeľne. Ako prvé sme museli vyhádzať obkladačky z vane. Po ich vynosení sme demontovali umývadlo a batériu a išlo sa na vec.

Vysekali sme najskôr tehlové olemovanie vane. Išlo to dosť ťažko, staré socialistické tehly boli predsa iná kvalita. Najhoršie prišlo, až sme obsekali celú vaňu. Tá bola totižto strašne ťažká. Má snáď 100 kg. Najskôr sme ju postavili na hranu, vypratali odpad spod nej a potom ju šúchali roh po rohu do obývačky. Po 15 minútach a špine sme tých pár metrov zdolali.

Začali sme robiť kozmetické úpravy. Zosekali sme starú maltu zo steny, vysekali dlažby a začali sme sekať aj betón. Naozaj len začali. Ide to neskutočne ťažko, takže máme čo robiť na budúce. Snáď to dopadne dobre, ako tie voľby.























2 komentáre:

  1. skoda ze ci nemozem pomoct, by lietali kachlicky len take fukoty

    OdpovedaťOdstrániť
  2. no kachlicky su pohoda, ale tu vanu vytrepat. teraz neviem, ci ju rozrezat a tak vyniest. lebo ta ma minimalne 100 kg ak nie viac. a ten betonovy skok co tam je vylevka v nom, tak to bude tiez lahodka. som to skusal a ide to len po kusockoch

    OdpovedaťOdstrániť